سندرم تونل کارپال: علائم، علل و روشهای درمان
سندرم تونل کارپال یکی از شایعترین مشکلات عصبی است که به دلیل فشردگی عصب میانی در مچ دست ایجاد میشود.
جراحی تعویض مفصل زانو یک درمان جراحی بسیار موفق برای آرتریت زانو است. طی سالها، تکنیکهای جراحی کم تهاجمی برای کاهش ترومای بافتی و بهبود نتایج بیمار ایجاد شدهاند. تعویض مفصل زانو به روش کم تهاجمی شامل برشهای بسیار کوچکتری نسبت به برشهای 10 تا 12 اینچی معمولی است که در جایگزینی سنتی زانو استفاده میشود و عضله چهارسر ران و تاندون را که خم شدن زانو را کنترل میکنند، از بریدگی تا دسترسی به مفصل زانو دور میکند.
👈همچنین بخوانید؛
برشهای کوچکتر تعویض مفصل زانو به روش کم تهاجمی به این معنی است که بافتهای کمتری بریده میشوند و در نتیجه بهبود و بهبودی سریعتر میشود. مزایای بالقوه جراحی تعویض مفصل کم تهاجمی عبارتند از:
جراحی کم تهاجمی برای تعویض مفصل زانو شامل استفاده از برشهای کوچکتر است که در مقایسه با برشهای 10 تا 12 اینچی که در روش سنتی استفاده میشود، تنها 4 تا 6 اینچ طول دارند.
جراحی تعویض مفصل زانو در شرایط استریل در اتاق عمل و با بیهوشی نخاعی یا عمومی انجام میشود. شما به پشت روی میز عمل دراز میکشید و برای کاهش از دست دادن خون، یک تورنیکت روی قسمت بالای ران خود قرار میدهید. سپس جراح شما برشی در امتداد زانوی آسیب دیده ایجاد می کند تا مفصل زانو را آشکار کند.
جراح ابتدا روی استخوان ران (استخوان ران) تمرکز می کند. قسمت های آسیب دیده استخوان ران با استفاده از ابزارهای تخصصی در زوایای مناسب بریده می شوند. سپس جزء استخوان ران با یا بدون سیمان استخوانی به انتهای استخوان ران متصل می شود.
مرحله بعدی شامل برداشتن ناحیه آسیب دیده درشت نی (استخوان ساق پا) و غضروف است. این اجازه می دهد تا یک سطح صاف که ایمپلنت ها را می توان به آن وصل کرد. سپس جزء تیبیا با استفاده از سیمان استخوانی یا پیچ به انتهای استخوان ثابت می شود.
جراح شما یک قطعه پلاستیکی به نام سطح مفصلی را بین این ایمپلنتها قرار میدهد تا از حرکت صاف سر خوردن اطمینان حاصل کند. این درج پلاستیکی به روشی مشابه غضروف مفصلی اصلی عمل می کند و به حفظ وزن بدن شما کمک می کند و همچنین به استخوان فمور اجازه می دهد تا روی استخوان درشت نی حرکت کند.
استخوان ران و استخوان درشت نی با اجزای جدیدشان در کنار هم قرار می گیرند تا مفصل جدید زانو را تشکیل دهند. برای اطمینان از اینکه کشکک (کاسه زانو) به آرامی روی زانوی مصنوعی جدید سر می خورد، سطح عقب آن برای دریافت یک جزء پلاستیکی آماده می شود. با قرار گرفتن تمام اجزای جدید آن، مفصل زانو از طریق دامنه حرکتی آن مورد بررسی قرار می گیرد. تمام سیمان اضافی برداشته می شود و کل مفصل با محلول نمکی استریل آبیاری یا تمیز می شود. سپس برش بسته می شود و معمولاً درن ها وارد می شوند. سپس یک پانسمان یا بانداژ جراحی روی برش قرار می گیرد.
شما میتوانید با تماس با مشاورین ما به صورت رایگان مشاوره تعویض مفصل زانو را دریافت نمایید و برای یافتن بهترین پروتز و بهترین جراح تعویض مفصل زانو از ما راهنمایی بگیرید.
از آنجایی که در طول تعویض مفصل زانو به روش کم تهاجمی آسیب کمتری به بافت اطراف زانو وارد میشود، میتوانید انتظار اقامت کوتاهتر در بیمارستان، بهبودی سریعتر و جای زخم جراحی کوچکتر را داشته باشید.
توجه داشته باشید که هزینه تعویض مفصل زانو به صورت کم تهاجمی ممکن است به علت تجهیزات خاصی که در این روش مورد استفاده قرار میگیرد از روش سنتی کم بالاتر باشد.
دوره نقاهت کوتاهتر، بهبودی سریعتر و جای زخم جراحی کوچکتر
این روش به علت برش های کوچک برای مواردی که بخش یا بخش هایی از مفصل زانو نیاز به تعویض دارد، مناسب تر است.
سندرم تونل کارپال یکی از شایعترین مشکلات عصبی است که به دلیل فشردگی عصب میانی در مچ دست ایجاد میشود.
درمانهای طبیعی برای درد مفاصل: یک راهنمای جامع درد مفاصل، مشکلی است که بسیاری از افراد در طول زندگی با
یوگا، راز تسکین درد مفاصل: یک راهنمای جامع مقدمه آیا از درد مفاصل رنج میبرید؟ آیا به دنبال راهی طبیعی
یارطب با حضور متخصصان حوزه سلامت کشور در جهت ارتقا سطح عمومی دانش بیماران از بیماری ها، تجهیزات پزشکی و پزشکان راه اندازی شده است. این مجموعه به دنبال معرفی و راهنمایی بهتر هموطنان عزیز ایران در جای جای کره خاکی است تا نه تنها مسیر بهبود را خود بهتر شناسایی کنند، بلکه هزینه های درمان خود را هم کاهش دهند.
تلفن : ۰۹۳۷۳۴۶۷۱۵۶
آدرس : تهران - میدان جمهوری - کنارگذر نواب - برج سهیل
ایمیل : info@yarteb.com
شما عزیزان می توانید جهت ارتباط با متخصصین و مشاوران پزشکی یارطب از طریق پل ارتباطی در تماس باشید و یا با تکمیل فرم مورد نظر، منتظر تماس کارشناسان ما باشید.
تمامی خدمات و مشاوره تخصصی پزشکی بصورت رایگان بوده و شما عزیزان بدون پرداخت هزینه ای می توانید با ما ارتباط بگیرید.
تلفن : ۰۹۳۷۳۴۶۷۱۶۵
محتوای یارطب صرفا برای افزایش اطلاعات پزشکی بوده و به عنوان نسخه یا توصیه پزشکی تجویز نمی گردد